8ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Επισκοπή.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Επισκοπής συνδιοργανώνουν το 8ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Επισκοπή, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023.

Το φετινό Κυνήγι, το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου, ξεκινά στις 11:00 π.μ. από το Δημοτικό Σχολείο Επισκοπής. Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο συνδυασμός γνώσης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Η νικήτρια ομάδα του 2022 “Πήραμε την κάτω Βότκα”, υπόσχεται πλήθος εκπλήξεων, συγκινήσεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων, απροόπτων και ανατροπών για τους κυνηγούς με τους γρίφους που τους έχει ετοιμάσει, σε όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Επισκοπής.

 Το 8ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με την προϋπόθεση κάθε ομάδα να αποτελείται από τέσσερα (4) τουλάχιστον άτομα και τη συμμετοχή τουλάχιστον ενός ενήλικα στις ομάδες ατόμων κάτω των 15 ετών. Στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού μπορούν να λάβουν μέρος και κάτοικοι εκτός Επισκοπής.

Η συμμετοχή στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού είναι δωρεάν, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983949020 Κατερίνα Πιτσιδιανάκη ή ηλεκτρονικά στο: politistikosepiskopis@gmail.com.