2ο Ανοιχτό Αγωνιστικό Σεμινάριο Tae Κwon Do στον Δήμο Χερσονήσου

Ανοιχτό Αγωνιστικό Σεμινάριο Tae Κwon Do συνδιοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) με τον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo ITF Χερσονήσου. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Λιμένα Χερσονήσου.
Διδάσκει ο Γιώργος Παπαδιώτης, Master 8 DAN, Ομοσπονδιακός προπονητής επί σειρά ετών, καθηγητής φυσικής αγωγής και πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.).
Μπορούν να συμμετέχουν προπονητές, αθλητές και αθλήτριες που ενδιαφέρονται να εξελίξουν τις γνώσεις και τις δυνατότητές τους στο άθλημα του Taekwondo, καθώς και να ενημερωθούν για τους κανονισμούς διεξαγωγής αγώνων.
Ώρες σεμιναρίου:
9.00 – 12.00 Α΄ μέρος σεμιναρίου
12.00 – 14.00 Διάλειμμα
14.00 – 18.00 Β΄ μέρος σεμιναρίου
Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
  • ενημέρωση προπονητών, αθλητών-αθλητριών, κανονισμών διεξαγωγής των αγώνων
  • sparring και τρόποι προπόνησης αγωνιστικού επιπέδου για μεγαλύτερη απόδοση ικανοτήτων και δεξιοτήτων
  • τον τρόπο εκτέλεσης Tull σε αγωνιστικό επίπεδο (διδασκαλία-εκμάθηση λεπτομερειών των κινήσεων)
  • ενημέρωση κανόνων διεξαγωγής ειδικών τεχνικών και τεστ δύναμης καθώς και νέων κανόνων διαιτησίας
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν προπονητές, αθλητές και αθλήτριες από 6 χρονών και άνω, κάτοιχοι 8 Cup έως 8 Dan. Μαζί τους πρέπει να έχουν τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό (γάντια, παπούτσια).
Το tobok είναι υποχρεωτικό για όλους και για την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο θα λάβουν καρτελάκι συμμετοχής.
Οι προπονητές που θέλουν να συμμετέχουν στο σεμινάριο πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, με ονομαστική λίστα των αθλητών-τριών τους έως και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο e-mail: stasinopoulosd9@gmail.com
Θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες που προβλέπονται για την μη εξάπλωση του covid-19 (μάσκες, αντισηπτικά και τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας σε θεατές και συμμετέχοντες)
Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. επικοινωνίας 6944 344752, Δημήτριος Στασινόπουλος