Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Χριστούγεννα, μια αγκαλιά ο Δήμος Χερσονήσου 2022»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Χριστούγεννα, μια αγκαλιά ο Δήμος Χερσονήσου 2022» που για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) με Πολιτιστικούς Συλλόγους/Φορείς και με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Οι χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε τριάντα (30) χωριά του Δήμου Χερσονήσου, με τέσσερις (4) κεντρικές φωταγωγήσεις σε: Λιμένα Χερσονήσου, Μάλια, Γούρνες και Επισκοπή, αποτέλεσαν πόλο έλξης για δημότες και επισκέπτες, δημιουργώντας μια μεγάλη αγκαλιά γεμάτη συναισθήματα και συγκινήσεις.

Και αυτά τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι έζησαν την εορταστική μαγεία στις κεντρικές φωταγωγήσεις των χριστουγεννιάτικων δέντρων στον Δήμο Χερσονήσου. Ο Άγιος Βασίλης και το ξωτικό του υποδέχτηκαν τους επισκέπτες με δώρα, μπαλονοκατασκευές, σκυταλοδρομίες, face painting, και πολλές άλλες γιορτινές διαδραστικές εμπειρίες. Όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, απόλαυσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Δημοτική Χορωδία Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου καθώς και μουσικοχορευτικά δρώμενα από χορευτικούς ομίλους και σχολές χορού. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν κεράσματα και λιχουδιές που προσέφεραν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι. Τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν, μεταξύ άλλων, ξυλοπόδαροι και μεγαλοφιγούρες της Disney. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων όλοι είχαν τη δυνατότητα να κάνουν βόλτα με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι. Μουσική από DJs και πυροτεχνήματα συμπλήρωσαν το εορταστικό κλίμα και δημιούργησαν μια φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Στις υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις την ατμόσφαιρα των εορτών μετέφερε ο Αϊ Βασίλης ο οποίος επισκέφθηκε με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι τα χωριά του Δήμου Χερσονήσου και σκόρπισε δώρα, μουσική και χαρά στα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και τροφές για τα αδέσποτα ζώα, που χρησιμοποιήθηκαν στη δράση αλληλεγγύης «Κουτιά Αγάπης» και μοιράστηκαν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

«Ευχαριστούμε θερμά τους Συλλόγους και Φορείς που με τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων έκαναν τα «Χριστούγεννα, μια αγκαλιά ο Δήμος Χερσονήσου 2022», σημείο συνάντησης για επικοινωνία και διασκέδαση. Είμαστε περήφανοι που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τις εκδηλώσεις μας, «Χριστούγεννα, μια αγκαλιά ο Δήμος Χερσονήσου», με αποτέλεσμα να έχουν ήδη καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου και να αποτελούν θεσμό για τον Δήμο Χερσονήσου», ανέφερε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.